APEL UMANITAR! Denisa Chiș trăiește o dramă, după ce iubitul ei a bătut-o aproape până la moarte

Drama trăită de Denisa după bătaia cruntă primită de la iubitul ei este de neimaginat. Denisa a fost în comă multe zile după loviturile primite de oubit, iar medicii au fost rezervați cu privire la șansele ei de a rămâne în viață.

Denisa Chis se află într-o stare foarte rea, a slăbit exagerat de mult, are probleme mari de sănătate, se află într-un cărucior de rotile, dar luptă în continuare. Terapiile pentru a reveni la o viață normală sunt foarte costisitoare, iar pentru a aduna banii necesari, famili, prietenii și oamenii cu inimă mare sunt invitați să facă donații în bani pentru a plătii costurile foarte mari.

„Aceasta a fost DENISA o tânăra din județul Sălaj care avea toată viața înainte .Aceasta este DENISA o leguma distrusă in bătaie de un călău pe care îl considera iubit . El 7 ani de pușcărie ,ea distrusă pe viața dar …. când doctorii spuneau ca nu are nici o șansa de supraviețuire ea lupta și după 3 luni de coma sa trezit vrea sa lupte Pt viața ei care ia fost luată pe nedrept dar are nevoie de noi toți are șanse mari de recuperare dar cu costuri extrem de mari care mama ei o femeie singura de la țara nu și le poate permite nici in 100 de vieți dar cu ajutorul vostru oameni buni și inimoșii poate sa reușească in poze aveți Atașat contul mamei orice donație cât de mică e binevenita nu Rămâneți indiferenti la asemenea drame mâna de la mâna putem face o lume mai buna !!!

(PS o sa fac tot posibilul sa ajut mai mult acest caz cei care doriți sa fiti alături de mine m-a puteți contacta in privat ) Mi se rupe sufletul vă jur oamenii buni ioiii Doamne Sfinte Împărate mor Doamne”, este apelul disperat al unei doamne care a mobilizat mai multe persoane oe Facebook pentru a o ajuta pe Denisa.


Totul a încaput la data de 25 noiembrie, când pe fondul geloziei și a consumului de alcool, Răzvan Calotă a bătut-o pe Denisa Chiș – iubita lui, până aproape a lăsat-o fără suflare. A dus-o acasă la niște prieteni, deși Denisa era inconștientă. A doua zi, 26 noiembrie a început calvarul. Trezit din beție, Răzvan și-a văzut iubita că nu reacționează și speriat probabil, a pus mâna pe telefon și a anunțat autoritățile.

O ambulanță a preluat-o pe Denisa și a fost transportată la spital de urgență. Denisa a fost internată la secția Terapie Intensivă, iar medicii au fost rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire.

La data de 26 noiembrie 2020 Calotă Răzvan Marcel a fost reținut 24 de ore, iar în cursul zilei de 27 noiembrie a fost dus în fața unui judecător de la Tribunalul Sălaj și arestat preventiv pentru comiterea infracțiuni de tentativă de omor. Calotă Răzvan este închis în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Sălaj.

Acum Denisa a ieșit din spital, dar se află internată într-un centru de recuperare, se află în cărucior, este slăbită și are mari probleme de sănătate. În schimb, Calotă Răzvan a fost condamnat de Tribunalul Sălaj la 7 ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor.

Denisa Chiș a fost ajutată gratuit de avocatul Mircea Popovici

La data de 21 aprilie 2021, Răzvan Calotă a fost conamnat de magistrații Tribunalului Sălaj la 7 ani de închisoare cu executare și a fost obligat la plata a 50.000 de euro daune morale. Răzvan a fost obligat și la plata a 90.000 de lei – 20.000 lei daune pentru Denisa și 70.000 lei către Serviciul de Ambulanță și către stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *