Avocatul Mircea Popovici continuă să o ajute pe Denisa Chiș gratuit, oferindu-i ajutorul de care are nevoie

Avocatul Mircea Popovici – unul dintre cei mai respectați și experimentați avocați din Sălaj, oferă în continuare consiliere juridică gratuită Denisei, ca și până acuma.

Avocatul Mircea Popovici a fost cel care a reprezentat-o pe Denisa și a susținut cauza ei în faza de urmărire penală și faza de jucată până la momentul condamnării inculpatului Răzvan Calotă.

„Din punctul meu de vedere pedeaspsa este una faorte mică față de gravitatea faptei și de consecințele grava asupra vieții și a sănătății Denisei. Fapta este deosebit de gravă”, ne declaă avocatul Mircea Popovici.   

Din discuțiile purtate cu avocatul Popovici, cel vinovat – Răzvan Calotă – care a bătut-o pe Denisa nu va plăti nici un cent din suma la care a fost obligat, pentru că în toată perioada în care Denisa a fost internată și în toată această perioadă când viața ei a atârnat de un fir de păr, Răzvan nu a ajutat-o în niciun fel, nefiind interesat de soarta iubitei lui.

Este atât crud, încât după ce a bătut-o înfiorător, lăsând-o într-o baltă de sânge, aplicându-i nenumărate lovituri inclusiv cu piciorul mai ales în cap, Răzvan a pus-o pe Denisa în pat și a dormit liniștit lângă ea până dimineață, în timp ce Denisa era în comă profundă, în pragul morții.


În același timp, avocatul Mircea Popovici și colaboratorii acestuia au fost implicați și în asigurarea unei asistențe medicale înalte pentru restabilirea stării de sănătate a Denisei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *