Bărbat prins în trafic fără drept de conducere și transport ilegal de lemne

Depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism, având anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice și transportând material lemnos, fără documente legale.

Sâmbătă, 7 octombrie a.c., la ora 16.50, pe strada Pârâului din municipiul Zalău, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău – Biroul de Ordine Publică au depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, din comuna Sărmășag, județul Sălaj, în timp ce transporta, cu un autoturism, 1,37 metri cubi de material lemnos, din specia gorun, fără fără a deține aviz de însoțire a materialului lemnos sau documente legale de proveniență.

De asemenea, în urma interogării bazelor de date, polițiștii sălăjeni au constatat că acesta avea anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii sălăjeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, fără a poseda permis de conducere.

Totodată, bărbatul de 30 de ani a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 4.000 de lei, iar materialul lemnos fără documente legale a fost confiscat și predat Ocolului Sivic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *