Bărbat trimis în judecată după ce și-a bătut tatăl care a decedat ulterior la spital

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, prin rechizitoriul întocmit la data de 28 februarie în dosarul 389/P/2021 s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului MRP pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că la data de 2 noiembrie 2021, inculpatul i-a aplicat victimei MI, tatăl său, lovituri cu pumnii în zona feței, în urma cărora victima s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de sol, în urma impactului suferind un traumatism cranio-cerebral cu fracturi ale craniului și hemoragie subrahnoidiană. În ciuda eforturilor personalului medical, la data de 21 decembrie victima a decedat, constatându-se că între leziunile provocat de inculpat și deces există legătură de cauzalitate.

Față de inculpat s-a dispus măsura reținerii pe o durată de 24 de ore la data de 5 noiembrie, iar la data de 6 noiembrie a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, măsură care a fost prelungită ulterior pentru încă 60 de zile.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului Sălaj, competent material și teritorial să judece cauza în primă instanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *