Jiboul câștigă Trofeul Secțiunii de pictură, Trofeul Categoriei și două premii I la Festivalul Național de Interpretare și Creație Ploiești

Premii importante în domeniul artistic au fost câștigate de o elevă din Jibou. Profesorul Ionel Baltă de la Palatul Copiilor Zalău Structura Clubul Copiilor Jibou câștiga Trofeul Secțiuni de Pictură, Trofeul Categoriei și 2 premii I prin eleva Rus Mara Alessia membra a Cercului de pictură și eleva Liceului Teoretic I. Agarbiceanu Jibou clasa a XI a la Festivalul Național de Interpretare și Creație ediția a IV online februarie 2022 Ploiești, unde au participat 122 de lucrari (elevi) din toate județele țări.

Eleva din Jibou a optinut premiile cele mai mari din cadrul concursului. Nota 10 – la lucrarea intitulata „Intimitate,, cu care câștigă Trofeul Secțiuni de Pictură Nota 10 – la lucrarea” Zborul Iubiri,, cu care câștigă Trofeul de Categorie Nota 9, 9 la lucrarea „Iubire Sublimă,, cu aceasta câștiga premiul I. Nota 9,9 la lucrarea” Iubire și Cutezanță,, cu care câștigă premiul I.

Lucrarile au fost realizate în tehnica ulei pe pânză – Tema concursului a fost : „Dacă n-ar fi iubirea m-aș teme de viată”.

În spiritul conservării și promovării valorilor culturale românesti ‘’DRAGOBETE PUPĂ FETE’’ își propune să descopere și să încurajeze copii talentați din întreaga țară și să dezvolte în rândul acestora atitudini valorice față de cultură, dragoste și respect pentru actul artistic.

De remarcat faptul ca Prof. Baltă prin eleva Rus Mara Alessia a câștigat și anul trecut Trofeul Secțiuni de Arte Vizuale a acestui Festival Național. De subliniat faptul ca în perioada acestei pandemie elevi cercului de pictură au realizat 14 expoziți de Arta Plastica. Multe felicitări elevei Rus Mara Alessia și domnului profesor coordonator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *