Bode spune că Nicolae Ciucă poate candida la prezidențiale

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a afirmat, miercuri seară, că liberalii îşi doresc să aibă un candidat bun la alegerile prezidenţiale, astfel încât să poată da preşedintele României pentru următorii cinci ani. „Astăzi, preşedintele PNL este o opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României”, a afirmat Bode, citat de News.ro. 

„PNL îşi propune să guverneze bine România şi în acest an şi anul viitor, să obţinem un scor bun la alegerile de anul viitor, astfel încât să guvernăm România şi după 2024”, a afirmat, miercuri seară, la TVR Info, secretarul general al PNL, Lucian Bode.  Acesta a precizat că liberalii îşi doresc să câştige alegerile prezidenţiale.

„Ne propunem ca anul viitor să avem un candidat care să dea preşedintele României pentru următorii 5 ani. Un candidat cu şanse să câstige Presedinţia României. Astăzi preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României”, a mai afirmat Bode.  Acesta a precizat că rocada guvernamentală va avea loc „fără prea multe discuţii”.

„Eu am spus de fiecare dată că, pentru mine, este importantă direcţia în care va merge România. Pentru mine e important ca PNL să rămână la guvernare şi după 2024 (…). În aceste conditii eu voi rămâne în viitorul Guvern dacă PNL va dori acest lucru, dacă preşedintele României şi presedintele PNL îmi vor acorda sprijin”, a mai afirmat Bode. Lucian Bode declara în octombrie 2022 că cel mai calificat membru PNL pentru candidatura la alegerile prezidențiale din 2024 este premierul Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *