Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a verificat stadiul lucrărilor de pe DJ 191C

👷 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a făcut, astăzi, o vizită în teren în zona Creaca, pe DJ 191C: Nușfalău – Crasna – Zalău – Creaca, unde sunt în implementare nu mai puțin de patru proiecte de investiții: reabilitarea drumului județean, realizarea aducțiunii de apă de la Gilău, înființarea rețelei de canalizare în comună, respectiv alimentarea cu apă.
📌 „Chiar dacă sunt patru șantiere deschise în același timp, lucrările progresează într-un ritm foarte bun. Echipele implicate s-au mobilizat și au colaborat, dovedind în Țara Silvaniei se poate. Sunt optimist în ceea ce privește reabilitarea acestui tronson de drum județean la standardele de calitate dorite și în termenul stabilit. În același timp, sunt conștient de disconfortul pe care aceste lucrări îl creează localnicilor și participanților la trafic și le mulțumesc tuturor pentru răbdare și înțelegere”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, după întâlnirea avută cu reprezentanții factorilor implicați în proiectele amintite.
🚧 Proiectul privind reabilitarea DJ 191C este implementat de Consiliul Județean Sălaj, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *