BOMBA ATOMICA! – Curtea de Apel Cluj a anulat, in prima instanta, hotararile de guvern care impun Certificatul Verde Digital si continuarea starii de alerta.

BOMBA ATOMICA! – Curtea de Apel Cluj a anulat, in prima instanta, hotararile de guvern care impun Certificatul Verde Digital si continuarea starii de alerta. Actiunea a fost initiata de avocatii Mikolt Kapcza și Gabriel Marin. Nr. de dosar pe rolul Curtii de Apel Cluj e 607/33/2021.
Aceasta hotarare poate fi atacata cu recurs. Daca anularea ramane definitiva, dat fiind ca DEJA s-au incalcat in baza acestor acte foarte multe drepturi si libertati fundamentale ale cetatenilor, intregul Guvern este grup infractional organizat ce a comis infractiunea de abuz in serviciu in forma continuata.
Camera Deputatilor are obligatia, in acelai context, sa respinga abjectia impunerii Certificatului Verde Digital si sa redea romanilor dreptul sa-si exercite libertatile fara conditionari.
Nu in ultimul rand, Parlamentul are obligatia sa demita prin motiune de cenzura acest guvern PNL tradator condus de Florin Citu, guverncare a ingradit abuziv drepturile romanilor.
„Lupta pentru libertate continua! E important sa intelegeti fiecare ca aceasta lupta e una perpetua. Ne vedem in strada, in Bucuresti, pe 2 octombrie 2021! Felicitari inca odata celor doi avocati clujeni Mikolt Kapcza și Gabriel Marin!”, a transmis europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terhes. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *