BOMBĂ pentru PNL Sălaj: Ministrul Lucian Bode în pericol să piardă scaunul de parlamentar

Cu doar 4 zile înainte de alegerile parlamentare, Curtea de Apel Cluj l-a condamant definitiv pe liderul PNL Sălaj Septimiu Țurcaș, primarul Orașului Șimleu Silvaniei timp de 4 mandate.

Este o decizie bombă care dă peste cap campania electorală a liberalilor și deschide oportunitatea unor noi politicieni să acceadă în Parlamentul României.

Cazul de corupție din Șimleu Silvaniei demascat de procurori și sancționat în instanță prin condamnarea primarului Țurcaș – stâlpului de susținere al PNL Sălaj, îl dezarmează pe Lucian Bode, care este în pericol să piardă scaunul de deputat.

De ce? Pentru că PNL obține de obicei cele mai multe voturi din Șimleu Silvaniei, iar faptul că justiția a arătat că defapt la Șimleu exista un nucleu profund corupt, poate schimba ecuația acestor alegeri din 6 decembrie.

Liberalii nu au avut tăria să se debaraseze cu adevărat de coruptul primar Țurcaș, chiar dacă l-au dat afară din partid. În campania electorală Țurcaș a fost susținut de PNL, acest lucru fiind declarat și de președintele PNL, Lucian Bode. Pozele din campanie stau marturie la acest lucru.

Mai mult, ministrul Transporturilor Lucian Bode, a fost fotografiat de mai multe ori în vizitele sale oficiale la braț cu primarul corupt Țurcaș, semn că încă îi oferea susținere.

Și premierul Orban, vicepremierul Turcan, Rareș Bogdan sau alți miniștri PNL au fost fotografiați în preajma primarului din Șimleu, Țurcaș, condamant definitiv pentru corupție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *