Căminul Cultural din Gârceiu inaugurat cu fast de primarul Călin Morar

Căminul Cultural din localitate Gârceiu, comuna Crișeni, fost inaugurat cu mare fast, după ce clădirea a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare. La eveniment au fost prezenți oficialități locale, județene și naționale. 

Primăria Comunei Crișeni condusă de primarul Călin Morar a pregătit un grandios eveniment pentru locuitorii satului Gârceiu, care beneficiază începând de sâmbătă, 14 octombrie, de un cămin cultural reabilitat și modernizat la cele mai noi standarde.

La evenimentul de inaugurare a așezământului cultural au participat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode, primarul comunei Crișeni, Călin Morar, reprezentanți ai administrației publice locale și județene, preoți, precum și săteni din Gârceiu.

↗️ Investiția, în valoare de 3 milioane de lei, a fost realizată printr-o finanțare de la Compania Națională de Investiții și cu contribuție proprie de la bugetul local al comunei Crișeni.

Spectacolul a fost unul excepțional, iar programul artistic a fost diversificat.

Pe scena Căminului Cultural au urcat două artiste ale muzicii populare precum: Rodica Pop Seling acompaniată de orchestra Ansamblului folcloric Meseșul și sălăjeanca Sava Negrean Brudașcu, dar și soliștii Sergiu Chirilă, Radu Ciordaș, Silvana Pocola.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *