Candidatul PSD, Romeo Sabou, se luptă pentru copii din Șimleu să aibă un skatepark

Candidatul PSD la Primăria Șimleu Silvaniei, Romeo Sabou, a făcut primul pas în lupta cu administrația pentru copiii care doresc skatepark în Șimleu.

Azi Romeo Sabou a făcut un prim pas, necesar și singurul posibil deocamdată, după ce s-a angajat, în urmă cu exact o săptămână, de față cu zeci de copii din Șimleu, să facă în așa fel încât în oraș să se construiască cât de repede un parc pentru skateboard, role și biciclete. Așa cum și-au exprimat dorința la întâlnirea de la garajul lui Peter Pal Illyes, unde Romeo a fost chemat vinerea trecută de către copii să îi arătate proiectul lor de skatepark, să îi arate că sunt mulți care doresc asta – au și adus o listă cu peste 50 de semnături ale copiilor.

„Numai dacă ești de piatră, sau dacă faci parte din actuala administrație a orașului, poți să nu te emoționezi și să nu te mobilizezi. Eu am fost foarte emoționat. Așa că de la întâlnirea cu copiii, de dragul lor, simt că fără skatepark în orașul nostru nu se mai poate trăic, spune Romeo Sabou.

Prin urmare, candidatul PSD a înregistrat azi o solicitare la Primărie, însoțită de o listă cu peste 100 de susținători, de data aceasta părinți ai copiilor din Șimleu, atât ai copiilor care au inițiat demersul, cât și ai altor copii.

„Convingerea mea este că persoanele motivate politic, inclusiv din actuala administrație, care au încercat să facă un scandal din interesul celor mici de a avea skatepark și au contestat acest demers greșesc fundamental. Greșesc față de copiii lor, dar și față de copiii altor șimleuani. Mie mi-a venit greu să cred că sunt oameni cu sufletul atât de strâmb încât să încerce să denatureze o dorință a copiilor, care nu poate fi decât sinceră, izvorâtă din inocență, pe care consider că este obligatoriu să le-o îndeplinim”, mai declară Romeo.

Solicitarea înaintată Primăriei astăzi este doar primul pas, pentru că așa este mersul lucrurilor, dar Romeo Sabou promite că va face tot ce trebuie ca în final copiii din Șimleu să aibă skatepark!

„Dacă se poate în alte localități, trebuie să se poată și în Șimleu. Multe se pot în altă parte și trebuie să se poată și în orașul nostru. Dacă Jibou are parc industrial și orașul atrage forță de muncă, se poate și în Șimleu, să nu fim nevoiți să facem naveta să muncim la Nușfalău sau la Zalău. Dacă Zalău și Jibou au atras bani europeni cu proiecte mari, se dezvoltă și se modernizează în ritm alert, de ce Șimleul să rămână în urmă? Se poate să facem în așa fel să ne creștem copiii în condiții bune, în normalitate, într-un oraș care să înflorească”, a conchis candidatul PSD la Primăria Șimleu, Romeo Sabou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *