Președintele PNL Sălaj, Lucian Bode, a lansat candidatura lui Mihai Lazăr la Primăria Șimleu Silvaniei

Într-un cadru festiv și în prezența ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode – președintele PNL Sălaj și-a lui Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, liberalii au lansat candidatura lui Mihai Lazăr la funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei.

Lucian Bode, președinte PNL Sălaj: Am fost prezent azi la Șimleu Silvaniei, în calitate de președinte al Partidului Național Liberal, filiala Sălaj, pentru a susține candidatura lui Cristian Lazăr în competiția pentru primăria acestui oraș. De ce Cristian Lazăr? Personal, cred că este omul potrivit pentru funcția de primar din cel puțin următoarele motive:

a. Este un om legitimat profesional, in pofida vârstei. Ca avocat, Cristian a reușit să facă performanță alături de unul dintre cei mai reputați reprezentanți ai breslei, maestrul Radu Chiriță.

b. Este extrem de determinat și ambițios. In ultimele săptămâni, în cadrul nenumăratelor discuții despre cum ar trebui să arate proiectul administrativ pentru Șimleu-Silvaniei am observat aceste două calități, în special prin modul în care se raportează la principalele probleme pe care le-a identificat și dârzenia cu care încearcă să identifice cele mai bune soluții.

c. Are viziunea și abordarea specifică generației tinere pe care o reprezintă. Nu e puțin lucru pentru un om politic să aiba curajul să privească în viitor și să creadă cu tărie că este reprezentantul generației care iși construiește singură acest viitor.

Sloganul cu care Cristian Lazăr va intra în această succesiune de evenimente, precampania și campania electorală, este “Alege Viitorul”, slogan ce evidențiază întru totul personalitatea lui, un slogan care creeaza un orizont ridicat de așteptare și în egală măsură va trebui să îl responsabilizeze și să îl motiveze.

Vreau să subliniez că atât eu, profitând de prerogativele portofoliului ministerial pe care îl ocup, cât și Dinu Iancu Sălăjanu, în calitate de președinte al Consiliului Județean, precum și colegii noștri liberali îl vom sprijini cu tot ce ne stă in putință pe Cristian Lazăr pentru a realiza pașii importanti spre viitorul Șimleului Silvaniei, așa cum îl vede el. Pornim această cursă electorală cum am făcut-o întotdeauna, ca o echipa unită, ghidată de același scop, și anume creșterea calității vieții pentru locuitorii acestui oraș.

#PNLSălaj #CristiLazărPrimar #ÎmpreunăpentruȘimleu

(P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *