Ce să faci dacă un cazino nu plăteşte?

Fără îndoială că jocul într-un cazino online este de departe cel mai ofertant din toate punctele de vedere. Pe o asemenea platformă online ai o ofertă extrem de variată, jocurile sunt prezente în mii de titluri iar metodele de plată la care poţi apela sunt pentru toate gusturile.

Şi aşa cum ştii, odată ce ai apelat la o metodă de plată pe care o foloseşti la prima depunere şi în caz de câştig o vei folosi în egală măsură tot pe aceea. Problema apare atunci când vrei să retragi bani, pentru că nu ştii cât de repede aceştia apar în contul tău de jucător.

Deşi platformele publică în termenii şi condiţiile acestora timpii minimi şi maximi de retragere, ai parcă o strângere de inimă până când nu îi vezi în cont. Despre partea mai puţin plăcută în care banii apar cu întârziere sau deloc am ales să detaliem mai jos, aşa că nu strică să parcurgi rândurile care urmează cu atenţie.

Verifică termenii şi condiţiile

Orice cazinouri online romania ai alege pentru joc verifică în primul rând actualitatea licenţei de funcţionare. Cum aceasta este emisă pentru o perioadă de 10 ani, ştii că ai destul timp la dispoziţie să joci în deplină siguranţă pe platforma aleasă.

Şi dacă ai ales şi metoda de plată prin care dirijezi depunerile şi retragerile, atunci eşti obligat să citeşti termenii şi condiţiile în care acestea funcţionează. Dar înainte de a verifica aceşti termeni asigură-te că platforma oferă metode distincte prin care poţi face acest lucru.

Ideea este în fond un simplă, dacă ţi se impune numai o anumită metodă de plată atunci ceva este impropriu desfăşurării activităţii unui cazino online legal. De cele mai multe ori jucătorii acceptă fără să facă nici o verificare ce li se oferă şi constată mai târziu că au făcut cea mai mare greşeală.

Pentru a nu cădea în aceeaşi eroare, verifică care metode sunt disponibile pe platforma unde tocmai ai ales să devii client. Şi dacă ai ales una dintre ele este timpul să treci la verificarea termenilor şi condiţiilor în care aceasta funcţionează.

O să observi care sunt pragurile minime şi maxime de depunere/retragere şi mai ales timpii în care metoda selectată de tine îţi va introduce un câştig în contul personal. Sunt 2 mari condiţii pe care metoda de plată aleasă de tine le oferă şi pe care trebuie să le cunoşti.

Tu îţi vei face verificarea dar şi cazinoul va face exact acelaşi lucru. O să traversezi procesul de verificare al datelor personale şi financiare şi de abia după aceea vei putea să faci o primă depunere de bani sau eventual o retragere.

În final este simplu, ai demarat o relaţie de  colaborare cu un site dedicat jocurilor de noroc şi încă de la început relaţia trebuie să debuteze cu sinceritate de ambele părţi. Dacă observi că reciproca nu este valabilă, este timpul să iei o decizie majoră şi să abandonezi ideea de parteneriat.

Contactează asistenţa clienţi

Unul dintre punctele forte ale unei platforme online pentru jocuri de noroc o constituie fără discuţie echipa de suport clienţi. Cu cât aceasta este mai profi cu atât cazinoul prezintă mai multă încredere, pentru că ţi se răspunde prompt şi la obiect pentru orice problemă formulată.

Şi în cazul în care ai făcut o retragere urmând procedura platformei şi banii nu au intrat în cont în perioada stipulată şi în termenii şi condiţiile metodei, este timpul să îi contactezi. O poţi face prin canalul de email dar este indicat să vorbeşti cu ei prin intermediul unui chat live, dacă acesta există.

Explicaţia este că în acest mod se schimbă în timp real informaţii şi în acest fel problema ta se poate rezolva mult mai uşor şi în repere de timp mult mai mici. Dacă ai ajuns în acest stadiu, notează-ţi datele tranzacţiei pe care ai iniţiat-o şi care nu s-a finalizat.

Transmite ulterior aceste date echipei de asistenţă client şi specifică jocul care a determinat câştigul, suma retrasă şi data şi ora tranzacţiei. Şi mai ales specifică faptul că metoda garantează că plata se face în X zile şi din păcate acestea au trecut de mult.

Dacă ai ajuns în această fază oricum ţi s-ar fi cerut aceste date aşa că nu ai făcut decât să scuteşti timp pierdut cu formularea acestora. Din punctul tău de vedere ai făcut ceea ce trebuia şi acum aştepţi un răspuns coerent din partea acestora.

Şi în acest caz ai 2 posibilităţi, fie eşti în continuarea tergiversat şi ţi se amână la nesfârşit plata fie echipa de asistenţă clienţi lămureşte situaţia şi în cel mai scurt timp ai confirmarea că banii au intrat în contul tău personal.

A 2-a variantă este cea mai plauzibilă dacă ai ales un cazino online care are licenţă de funcţionare în perioada de valabilitate a acesteia. Dar dacă eşti în prima situaţie şi constaţi că eşti minţit, ia la rândul tău măsurile care se impun şi anunţă autorităţile competente despre situaţia existentă.

Ruta legală

 

Este evident că nici un jucător nu îşi doreşte să ajungă în instanţă pentru un drept care i se cuvine. Dar dacă eşti obligat să ajungi şi acolo fă-o, în fond este vorba despre o clauză contractuală pe care nu tu ai încălcat-o, ci cazinoul.

Dar înainte să ajungi acolo încearcă să epuizezi toate celelalte căi amiabile prin care să îţi soluţionezi problema. Poate primeşti o solicitare prin care suma de plată să fie defalcată pentru că este prea mare sau poate ai un angajament ferm din partea echipei de suport ca în câteva zile plata intră în contul tău.

Ţine cont şi de această situaţie, pentru că este posibil ca şi o platformă online să aibă probleme interne dar şi le poate soluţiona în timp util şi în cele din urmă fac plata cuvenită. Dar dacă lucrurile trenează, nu mai sta pe gânduri, apelează la un terţ care poate să fie un avocat sau chiar forul care supraveghează activitatea acestor site-uri pentru jocuri de noroc.

Concluzie

Este sigur că joci nu numai la distracţie dar şi pentru a câştiga bani suplimentari. Şi dacă ajungi în situaţia în care ai retras un câştig dar acesta nu mai apare în contul tău, eşti în faţa celui mai mare coşmar al unui jucător. Dacă ai ajuns acolo acţionează rapid, contactează asistenţa clienţi şi dacă nici aşa nu rezolvi, nu ezita să te adresezi forurilor competente care în mod sigur vor găsi o rezolvare la problema ta. http://monitoruldesalaj.ro/ce-sa-faci-daca-un-cazino-nu-plateste/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *