Cîțu a demis-o pe Andreea Ciortea, subprefectul USR-PLUS al Sălajului

Prin Hotărârea de Guvern nr. 971/09.09.2021 s-a dispus eliberarea Andreei Ciortea USR PLUS din funcția de subprefect al județului Sălaj, astfel că mandatul ei și a celor 14 prefecți și 27 subprefecți USRPLUS se încheie azi, însă misiunea lor merge mai departe.

„Azi mi-am făcut treaba până în ultimul moment, considerând că angajamentele luate sunt mai presus de orice criză declanșată de premier. În același mod au procedat și colegii mei, prefecții și subprefecții USRPLUS din țară.

În lunile care s-au scurs de la numirea mea am făcut tot ce a ținut de mine pentru a lua, alături de colegii din Instituția Prefectului, cele mai bune măsuri în teritoriu, în contextul unei crize pandemice care încă nu a ajuns la final și care, în continuare, are nevoie de soluții în plan local.

Am urmărit să punem în aplicare programul de guvernare cât am putut de bine, pentru că reformele asumate nu suportă amânare.

În mod evident nu ne-am dorit sa ajungem aici, însă acceptarea unui premier fără un minim respect pentru acordul de coaliție, este inadmisibilă.

Comportamentul iresponsabil al premierului ne-a sudat, însă, și mai tare în echipa USRPLUS, iar depunerea moțiunii de cenzură împotriva sa o susținem pe deplin, fiind singura soluție pe care o avem în acest moment pentru a depăși cât mai repede această criză politică.

Mulțumesc echipei de la Prefectura Sălaj pentru deschiderea cu care m-a primit. Pe colegii cu care am colaborat exemplar îi asigur că dorința mea și a echipei USRPLUS de a schimba România în bine, rămâne aceeași și după ziua de astăzi.

Le transmit tuturor celor care cred că lucrurile în administrație nu se vor schimba prea curând, să nu își piardă speranța. Hotărârea noastră de a face aceste schimbări rămâne nezdruncinată, indiferent dacă va fi să o facem din interior sau din exterior.

Modernizarea României merge mai departe, iar noi trebuie să rămânem pe baricade, de veghe, cu mânecile suflecate și gata oricând de treabă.

Modernizarea României merge mai departe”, transmite Andreea Ciortea – avocat de profesie.

#USRPLUS

#proiectulnostruesteRomânia🔷🔶

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *