FOTO Primăria Comunei Agrij a finalizat de reabilitat şi modernizat Școala Gimnazială Agrij

Primăria Agrij pune accentul pe educați și se zbate să ofere cele mai bune condiţii elevilor şi preșcolarilor. În acest sens, administrația locală a finalizat recent un proiect pe PNDL 2, prin care s-a reabilitat şi modernizat integral Școala Gimnazială nr.1 din Agrij cu clasele 1-8, unde învață 180 de copii.

Pe lângă fondurile guvernamentale atrase, Primăria Agrij a avut o contribuție substanțială din bugetul local. Valoarea proiectului se ridică la 11 miliarde de lei vechi.

S-au executat ample lucrări: izolare termică a pereților exteriori, planșeu, acoperiș nou, tencuieli și zugrăveli interioare, schimbat pardoseli și uși, toate instalațiile electrice, sanitare au fost schimbate, au fost montate sisteme antincendiu (ISU), sisteme de alarmă, internet WIFI, iar clasele au fost dotate cu mobilier nou și laborator it.  Recepția lucrărilor a avut loc în cursul lunii august.

„Având în vedere eforturile depuse pentru modernizarea și dotarea școlii, așteptăm din partea elevilor și a părinților să aprecieze și să depună eforturi pentru rezultate cât mai bune la învățătură. Condițiile din școală sunt la cele mai înalte standarde”, transmite primarul Berar Ștefan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *