CNI a semnat contractul de 2,2 milioane lei pentru sala de sport nouă din Comuna Cizer

Compania Naționale de Investiții (CNI), este instituția care are ca principal obiect de activitate executarea programelor de interes public sau social în domeniul construcţiilor, aprobate de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei.
Domeniile principale în care CNI implementează investiții sunt: sport de masă sau de performanță (subprogramele săli de sport, bazine de înot și complexuri sportive, patinoare); social (subprogramele unități sanitare în mediul urban, lucrări în primă urgență); cultură și învățământ (subprogramele așezăminte culturale, instituții de învățământ superior de stat, săli de cinema) ș.a.
Recent a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru realizarea unei săli de educație fizică școlară în localitatea Cizer din județul Sălaj, contract cu o valoare de aproape 2,2 milioane lei, cu o durată de realizare de 7 luni, din care o lună dedicată proiectării (adaptarea proiectului tip la condițiile specific ale amplasamentului).
Sala care se va construi prin subprogramul “Săli de sport” – derulat de Compania Națională de Investiții SA, va avea o suprafață construită de 415 mp și va fi utilizată de elevii din localitate pentru orele de educație fizică. Astfel, obiectivul de investiții va avea un teren cu dimensiuni de 9m x 18m și anumite dotări precum spaliere, bănci de gimnastică, dar și panouri de baschet.
De asemenea, pentru a asigura condiții optime pentru utilizatori, sala este prevăzută cu patru vestiare, câte două pentru băieți, respectiv fete, care să permită schimbarea elevilor din două clase fără interacțiune. Vestiarele sunt prevăzute cu dușuri și grupuri sanitare. Totodată este prevăzut și un vestiar cu grup sanitar dedicat profesorului de educație fizică, un depozit pentru materiale sportive dar și un cabinet medical pentru prim ajutor.
Noul primar al Comunei Cizer, Nicolae Pavel, a declarat că: „Mulțumesc domnului ministru Lucian Bode pentru sprijinul și interesul arătat comunei noastre. Noua sală de sport care va fi realizată de CNI București este o investiție importantă, atât pentru comunitate, dar în mod special pentru elevii și tinerii din comuna Cizer”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *