Condamnați la închisoare pentru comiterea mai multor infracțiuni în trafic

Luni, 19 februarie a.c., în urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat un bărbat de 40 de ani, din localitatea Cernuc, județul Sălaj, condamnat la închisoare.

Judecătoria Jibou a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani, o lună și 20 de zile de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

De asemenea, marți, 20 februarie a.c., polițiștii Secției nr.2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au depistat și reținut un tânăr de 21 de ani, din localitatea Buciumi, pe numele căruia, Judecătoria Zalău a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, ulterior fiind transferați la penitenciar, în vederea executării pedepsei la care au fost condamnați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *