Senatorul USR Bob Virgil Marius a primit vizita la Parlament a unui grup de tineri din Chieșd

Unul dintre cei mai activi parlamentari sălăjeni, senatorul USR Sălaj, Bob Virgil Marius, vicepreședintele Comisiei Juridice din Senat, a primit vizita unui grup de copii din Ansamblul Folcloric Gorunul din Chieșd. Tinerii au fost însoțiți la Parlamentul României de consilierul local USR Chieșd, Daniel Sîrb și de îndrumătorul ansamblului Ardelean Ciprian.

Copiii au avut ocazia să facă un tur al Casei Poporului, să vadă ce implică activitatea unui parlamentar și au vizitat inclusiv biroul în care își desfășoară activitatea vicepreședintele Comisiei Juridice din Senat, parlamentarul Bob Virgil Marius. Cu siguranță a fost o experiență frumoasă și chiar unică pentru acești tineri.

„Am avut bucuria ca ieri să vină oaspeți la Senat, la invitația mea, grupul de copii din ansamblul folcloric ”Gorunul” din Chieșd. Au fost însoțiți și de data aceasta de Daniel Sîrb, colegul meu consilier local și de îndrumătorul ansamblului, Ardelean Ciprian. Dacă m-au colindat așa fain de Crăciun am zis că musai să vadă și ”Casa Țării”, locul unde își are casă puterea legislativă. Sper că le-a plăcut excursia în Capitală și le doresc ca această experiență să îi ajute și să le influențeze pregătirea profesională și școlară.
Mult succes copii frumoși și talentați!”, a transmis senatorul USR Sălaj, Bob Virgil Marius. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *