Conducerea IPJ Sălaj, apreciată de către Instituția Prefectului – Județul Sălaj

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a fost prezent, marţi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, la activitatea de bilanţ a instituţiei pentru anul 2021.

În luarea sa de cuvânt, prefectul Dari Toma a mulţumit conducerii IPJ Sălaj şi tuturor celor care s-au implicat în acţiunile comune privind prevenirea şi combaterea virusului SARS-CoV-2, subliniind totodată buna colaborare instituţională avută cu Poliţia pe parcursul anul trecut.

“Sălajul este, de ani buni, în topul judeţelor cu o infracţionalitate scăzută, iar acest lucru se datorează şi muncii poliţiştilor. Pentru tot acest efort continuu eu vreau să vă mulţumesc şi sper să mă pot baza în continuare pe sprijinul dumneavoastră. Din partea mea şi a instituţiei pe care o reprezint puteţi conta pe o deschidere totală şi un sprijin necondiţionat. Vă urez multă putere de muncă şi un an 2022 cu cât mai puţine evenimente”, le-a transmis poliţiştilor prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma.

Șeful IPJ Sălaj, Stupar Marius, a promovat concursul pentru cea mai înaltă funcție din Poliția Sălăjeană

Comisarul-șef Marius Anton Stupar a fost numit prima dată în funcția de inspector-șef interimar la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj în iunie 2020, pentru o perioadă de 3 luni, prin împuternicire. În toamna anului 2020, prin Ordin de ministru, a fost împuternicit pentru încă șase luni să conducă poliția sălăjeană. În 11 martie 2021, a fost prelungită din nou împuternicirea pentru alte trei luni, iar anul trecut a promovat concursul organizat de IGPR și a devenit șef cu drepturi depline.

Marius Anton Stupar a condus, în 2012, Poliția Rutieră Cluj, iar în 2013 a fost numit șef al Biroului Autostrăzi din cadrul Brigăzii Autostrăzi a IGPR. Din această poziție a venit, prin împuternicire, pe funcția de inspector șef-adjunct la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, în perioada în care la conducerea instituției se afla inspectorul-șef Florin Mihăilă. După plecarea acestuia, a preluat șefia IPJ Sălaj.

One thought on “Conducerea IPJ Sălaj, apreciată de către Instituția Prefectului – Județul Sălaj

  1. Infractionalitatea este scazuta pentru ca sunt liberi infractorii nu ii deranjeaza nimeni, dosarele nu se rezelva nici dupa doi ani. Si daca reclami infractiuni ei spun ca nu sunt infractiuni. Aparam infractionalitatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *