Consiliul Județean a recepționat lucrările pe DJ 108D, de la Cehu Silvaniei – limită Maramureș

În cursul zilei de azi, 13 decembrie, a avut loc recepția lucrărilor de reabilitare a DJ 108D: Cehu Silvaniei – limită județ Maramureș, în lungime de 4,3 kilometri.

🤝 Din partea Consiliului Județean Sălaj, la eveniment au participat vicepreședintele Szilágyi Róbert-István, administratorul public al județului Sălaj, Marian-Paul Maghiu, precum și reprezentanți ai direcțiilor Investiții și Programe Publice, Patrimoniu și Monitorizare Investiții Publice.
Lucrările de reabilitare și modernizare a DJ 108D sunt derulate în cadrul unui proiect implementat de Consiliul Județean Sălaj și finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
🦺 Cu o valoare totală de aproape 43 milioane de lei, sumă ce include atât proiectarea și execuția, cât și serviciile de supraveghere, auditul și verificarea tehnică de calitate a documentației tehnice, investiția vizează un tronson de 22,7 kilometri. Principalele lucrări prevăzute prin contract se referă la creșterea capacității portante a drumului, modernizarea structurii rutiere, asigurarea stabilității drumului în zonele afectate de alunecări de teren, realizarea de șanțuri și trotuare, precum și amenajarea podurilor și podețelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *