Poliția oferă detalii despre accidentele rutiere din Pericei și cel din Hereclean

Purt Cuv IPJ Sălaj: Detalii accident rutier Pericei

Marți, 13 Decembrie a.c., la ora 16.50, pe D.N. 1H, în localitatea Pericei, pe un sector de drum în aliniament, un bărbat de 60 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Zalău – Simleu Silvaniei, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară pe marcajul continuu și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 43 de ani, din localitatea Pericei, care era angajat, în mod regulamentar, în efectuarea virajului la stânga.

În urma accidentului rutier, o femeie de 50 de ani, din municipiul Zalău, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Detalii accident rutier Hereclean

Marți, 13 Decembrie a.c., la ora 17.20, pe D.N. 1H, în localitatea Hereclean, un localnic de 74 de ani, în timp ce se deplasa pe direcția Hereclean – Vârșolț, în calitate de pieton, pe partea dreaptă a părții carosabile, fără a purta îmbrăcăminte fluorescent-reflectorizantă sau sursă de lumină, a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar, în aceeași direcție de deplasare, de un bărbat de 65 de ani, din Halmășd.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *