Consiliul Județean Sălaj sărbătorește 30 de ani, din care 20 de ani a condus PSD

🟢Zilele acestea se sărbătoresc 30 de ani de la înființarea Consiliului Județean Sălaj. În istoria sa, conducerea forului administrativ a fost asigurată timp de 20 de ani de reprezentanți ai Partidului Social Democrat, iar realizările acelor ani se răsfrâng pozitiv în calitatea vieții locuitorilor județului nostru.

🔵Domnul Sergiu Panie a îndeplinit funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj în legislatura 2016-2020.

🟡De numele domnului Sergiu Panie se leagă o serie de proiecte cu mare greutate pentru județul nostru, fiindu-i încredințate cu încredere de către președintele consiliului județean.

✔De departe, cel mai important dintre acestea este cel legat de Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor pentru județul Sălaj, unul dintre primele de acest fel implementat la nivel național. În calitatea sa de vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj, prin delegarea de sarcini, i s-a atribuit și leadership-ul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Ecodes”.Urmare a multor demersuri de succes, în anul 2018 proiectul a devenit funcțional inclusiv cu Centrul Integrat de la Dobrin.

✔De asemenea a fost responsabil de proiectul “Lucrări de întreținere și amenajare a Complexului Arheologic Porolissum Moigrad”, proiect în urma căruia au apărut în cadrul complexului câteva zeci de panouri informative și panouri serigrafiate, câteva obiective noi de cercetare în cadrul complexului arheologic și locuri pentru odihna turiștilor.

✔De numele domnului Sergiu Panie se mai leagă și o lungă serie de investiții în vederea modernizării drumurilor județene, iar aici vorbim despre înscrierea în cartea funciară pentru aproape toate drumurile județene și lucrări proiectate pentru: covoare bituminoase, întocmire de documentații de avizare a lucrărilor de intervenții, evaluare temeinică a ofertelor, recepția și analiza expertizelor tehnice ș.a. Dintre cele anterior enumarate, mare parte dintre lucrările la drumuri, date în lucru, s-au dus la bun sfârșit, iar celelalte sunt în prezent în procedură de finalizare.

✔Un element inedit în activitatea domnului Sergiu Panie este și dezvoltarea la nivelul consiliului județean a unui sistem geografic informațional (GIS).

✔Tot dânsul este și persoana care a stabilit împreună cu cei de la compania Transgaz principiile de extindere a rețelelor de gaz din județul Sălaj.

Felicitări pentru întreaga activitate!

Grupul de consilieri județeni PSD Sălaj 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *