Primăria Bobota pune la dispoziția cetățenilor lemne de foc la preț redus

Stimați cetățeni , Primăria Bobota vă aduce la cunoștință că vine în ajutorul familiilor din comună și va scoate la vânzare către cetățenii care au domiciliul în comuna Bobota , aproximativ 1200 metri cubi de lemn pentru foc.

Primarul Dorin Gorgan a propus și s-a aprobat de către consiliul local un preț de 350 lei/ 1 metru cub . Începând de Luni 04.04.2022 toți cetățenii care sunt interesați se pot deplasa la sediul primăriei să depună cerere pentru achiziționarea de material lemnos.

Cantitatea care va fi aprobată pentru fiecare familie din comună, va fi de 5 metri cubi , pentru a beneficia cât mai multe familii . In prima fază se vor prelua cererile , după care se vor centraliza și dacă nu se va acoperi toată cantitatea de 1200 metri cubi, cei care vor dori , vor avea posibilitatea să mai ceară încă 5 metri cubi.

Vă mai informăm că Primăria Bobota oferă și transport contracost, din pădure până la domiciliul cetățeanului care a depus cererea . Prețul pentru transport va fi stabilit în perioada următoare în ședința de consiliu local.

„Vă mulțumim și vă așteptăm pentru a vă înregistra cererile. Cu deosebit respect”, transmite primarul Dorin Gorgan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *