Cum se simte Vlăduța Lupău după ce a ajuns pe mâinile medicilor: “Nu-mi place să mă plâng”

Vlăduța Lupău – vedeta originară din județul Sălaj – orașul Șimleu Silvaniei, a ajuns recent pe mâinile medicilor și le-a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele sociale cum se simte acum. Artista s-a fotografiat cu perfuzia în mână acum câteva zile.

Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate și a fost nevoită să-și anuleze mai multe concerte în ultima perioadă. În urmă cu câteva zile, artista s-a fotografiat cu perfuzia în mână.

Interpreta de muzică populară ar fi trebuit să ajungă la Londra și în SUA în decembrie pentru câteva concerte. Din păcate, medicii i-au interzis să se deplaseze.

Cântăreața urma să cânte la restaurantul lui Gheorghe Gheorghiu, dar a fost înlocuită cu Romică Țociu și Cornel Palade. Problemele de sănătate nu i-au permis să zboare.

Cum se simte Vlăduța Lupău după ce a ajuns pe mâinile medicilor

Vlăduța Lupău a anulat un concert la Londra, veste care nu a fost prea bine primită de organizatorii de acolo. Vedeta are nevoie de odihnă totală o perioadă din cauza epuizării cu care se confruntă.

Duminică, artista a ajuns pe perfuzii, dar le-a spus fanilor că nu au motive de îngrijorare și le-a mulțumit pentru toate gândurile bune.

“A început săptămâna și sunt ok. Nu o să dezbat prea mult despre ce am pățit eu, pentru că problemele de sănătate sunt personale. Dacă o să fie cazul, o să vi le împărtășesc.”, a transmis vedeta pe Instastory.

Ulterior, Vlăduța Lupău a revenit cu un mesaj pentru urmăritori. Deși a spus că nu dorește să ofere prea multe detalii despre problemele ei, fanii au insistat cu mesaje.

“Legat de sănătatea mea…am zis că nu dezbat mai mult…dar totuși sunteți curioși și vă mulțumesc că vă faceți griji pentru mine!

…Nu-mi place să mă plâng neapărat…doar acasă. Unde exagerez. Totul e ok, mici scăpări legate de imunitate, calciu…am o vârstă. V-am zis și anul trecut că am trecut 2 operații și alte chestii…poate într-o zi am să le împărtășesc cu voi! Sănătate, dragi prieteni!”, a scris Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău a mai avut probleme de sănătate și anul trecut, în octombrie. Solista le-a spus internauților că se confruntă cu o tuse și că va merge la un medic din Paris pentru investigații.

“Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac.

Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal

. Asta este cea mai mare problemă a mea! Efectiv nu știu ce să mai fac. Le-am încercat pe toate.”, spunea Văduța Lupău pe rețelele sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *