Depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice

Joi, 23 mai a.c., la ora 08.59, pe Bulevardul Mihai Viteazul, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 43 de ani, din Zalău.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.650 de lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Tot joi, 23 mai a.c., la ora 08.40, pe strada Porolissum din municipiul Zalău, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 61 de ani, din Jibou.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *