Deputatul Liviu Balint premiază cei mai buni sportivi ai județului Sălaj în locul DJTS

Unul dintre cei mai implicați parlamentari sălăjeni, deputatul Liviu Balint, dă dovadă de solidaritate față de cei mai buni sportivi ai Sălajului și va premia sportivii cu bani din buzunarul propriu, lucru pe care DJTS Sălaj nu poate. Este deja notoriu faptul că instituția condusă cu incompetență de Adrian Fărcaș nu este capabilă să-și respecte și onoreze, cu premii, cei mai buni sportivi. O rușine de nedescris!

Gurile rele îi cer demisia acestui directoraș, care este cel mai preocupat de costumele pe care le îmbracă, decât de soarta sportului și a tineretului din Sălaj.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a anunțat, prin intermediul presei locale, faptul că anul acesta nu a primit sprijin financiar de la Ministerul Sportului pentru a organiza festivitatea de premiere în care ar fi trebuit să recompenseze financiar cei mai buni sportivi şi antrenori din judeţul Sălaj.

Presa mai spune că „în fiecare final de an, DJST Sălaj alcătuia clasamentele celor mai buni sportivi ai judeţului Sălaj în anul respectiv. După ce clasamentele erau finalizate, instituţia condusă în prezent de Adrian Fărcaş organiza o gală în care cei mai buni sportivi erau recompensaţi financiar pentru rezultatele deosebite obţinute”.

Îngrijorat de situaţia apărută, deputatul PNL Liviu Balint a decis să se implice, așa cum a făcut în multe alte cazuri, și a luat decizia să premieze, în calitate de înalt demnitar, cei mai buni sportivi ai județului Sălaj.

Un gest lăudabil pentru un deputat care arată încă odată că îi pasă de comunitatea în care trăiește și care se sacrifică pentru demnitatea sportivilor de performanță din Sălaj.

Parlamentarul Liviu Balint spune că este indignat de faptul că directorul DJTS își arată incompetența, iar din acest motiv, dorește să le transmită tuturor sportivilor sălăjeni că în el vor găsi mereu un sprijin.

Evenimentul de premiere a celor mai buni sportivi ai județului Sălaj va fi organizat la cabinetul parlamentar din centrul Zalăului, unde deputatul le va oferi sportivilor câte un premiu financiar, dar și o distincție oficială din partea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *