Deputatul PNL, Liviu-Ioan Balint, premiat în cadrul Galei 10 ani SMURD Sălaj, în prezența ministrului Lucian Bode și a dr. Raed Arafat

Parlamentarul Liviu Ioan Balint a fost premiat de către comandantul ISU Sălaj, col. Adrian Dobocan în cadrul Galei 10 ani de SMURD Sălaj, drept mulțumire pentru contribuția adusă la dezvoltarea Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare din județul Sălaj.

Placheta aniversară a fost oferită în prezența ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, a secretarului de stat dr. Raed Arafat (șeful DSU) , a generalului de brigadă Adrian Chichișan – adjunctul șefului IGSU, dar și în prezența mai multor reprezentanți ai autorităților locale, județene și centrale, șefi de instituții colaboratoare.

Amintim că deputatul Liviu Balint înainte de a deveni parlamentar și secretar al Comisiei de sănătate și familie din Camera Deputaților, a condus Serviciul de Ambulanță Județean Sălaj, perioadă în care această instituție importantă în salvarea de vieți a cunoscut o mare dezvoltare și a avut o excelentă colaborare cu toate instituțiile implicate în salvarea de vieți omenești, în special cu ISU SMURD Sălaj.

„Am acceptat cu bucurie invitația de a participa la acest moment istoric pentru ISU SMURD Sălaj cu ocazia aniversării a unui deceniu de la înființarea SMURD în județul Sălaj. Înființarea acestui serviciu, dar și dezvoltarea lui este de o maximă importanță pentru salvarea de vieți omenești atât pentru cetățenii județului Sălaj, cât și pentru cei din regiunea de Nord-Vest.

Sun onorat de apreciarea venită din partea conducerii ISU SMURD Sălaj. Țin să le mulțumesc pentru acest lucru și îi asigur de toată susținerea, aprecierea și implicarea mea în a-și atinge obiectivele de viitor.

Doresc întregului personal ISU-UPU-SMURD Sălaj cât mai puține cazuri, cât mai multe vieți salvate, Sărbători Fericite alături de toți cei dragi și un călduros La mulți ani”, al dumneavoastră deputat Liviu-Ioan Balint. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.