Deputatul și medicul Florian Neaga este membru în Comisia de sănătate și familie începând cu 1 februarie

Reputatul medic ortoped de la Zalău, Florian Neaga a fost ales parlamentar de Sălaj pe listele PSD Sălaj. Florian Neaga a mai fost dea lungul timpului și consilier județean tot din partea PSD, activând în domeniul sănătății.

Odată ce s-a format noul Parlament, partidele politice au început să-și împartă oamenii pe comisii, iar iniția deputatul Neaga nu a prins loc în Comisia de sănătate. Neaga a fost de la începutul mandatului membru în Comisia de muncă și protecție socială.

Încă de la primele zile de mandat, medicul Florian Neaga declara că este doar o chestiune de timp până când i se va găsi un loc liber în Comisia de sănătate. Și e și normal să fie așa pentru ortopedul Neaga este unul dintre cei mai buni specialiști ai „oaselor” din Transilvania, care realizează în acest moment o serie de intervenții în exclusivitate.

Și a avut dreptate. Deputatul Florian Neaga este începând cu 1 februarie membru în Comisia de sănătate și familie, coleg cu deputatul sălăjean Liviu Balint – secretar al comisiei.

One thought on “Deputatul și medicul Florian Neaga este membru în Comisia de sănătate și familie începând cu 1 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *