Directorul Zonei Metropolitane Zalău, Cristian Taloș, dedicat și hotărât să facă performanță

Noul director al Zonei Metropolitane Zalău, Cristian Taloș și-a luat atribuțiile funcției în serios și este hotărât să facă performanță, să caute soluții la problemele comunităților și de ce nu, să promoveze proiecte majore de investiții. 

Centura Crișeniului – un proiect important pentru Zona Metropolitană Zalău

In primul rand directorul Cristian Taloș s-a ocupat de problemele organizatorice ale asociației având în vedere că din 2019 și pana in prezent, asociatia nu a mai avut nici un angajat. Totodata împreuna cu colegii din Primaria Zalau s-au ocupat de finalizarea documentatiei privind proiectul în derulare „Varianta ocolitoare Zalau Nord – Alternativa pentru descongestionarea traficului rutier pe DN 1H in localitatile Zalau, Criseni ,Hereclean.”
„Am avut intalniri de lucru cu majoritatea primarilor din Zona Metropolitana Zalau, pentru ai tine la curent si informa despre activitatea asociatiei, si nu in ultimul rand pentru a  identifica problemele comune cu care se confrunta acestia si de a incerca sa gasim solutii  si proiecte concrete pentru a satisface nevoile populatiei”, spune directorul Cristian Taloș. 

Vizită la Ministerul Transporturilor pentru conceptul de „Tren Metropolitan”

La sfârșitul lunii martie, directorul Cristian Taloș a plecat la București, la sediul Ministerului Transporturilor unde, împreună cu colegii din toată țara au discutat despre legea Zonelor Metropolitane și despre conceptul de tren metropolitan.
„In data de 31.03.2022 am avut o intalnire organizata la Ministerul Transporturilor la  Bucuresti, impreuna cu Federatia Zonelor Metropolitane si Aglomerarilor Urbane din Romania (FZMAUR), asociatie din care facem parte, la care au luat parte Stefan Roseanu-Presedinte ARF, Adrian Forghis – secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Liviu Bailisteanu – consilier in cadrul Ministerului Turismului, in care principalele teme discutate au fost legate de Proiectul de lege privind Zonele Metropolitane si conceptul de ” Tren Metropolitan””, a transmis directorul Cristian Taloș. 

Schimb de experiență cu cei de la Zona Metropolitană Oradea

Săptămâna aceasta directorul Cristian Taloș a avut un schimb de experiență cu colegii de la Zona Metropolitana Oradea, care au o experiență îndelungata, fiind infiintati in 2005, si care au numeroase proiecte finalizate si in derulare.
Cristian Taloș este directorul Zonei Metropolitane Zalău din data de 7.02.2022, in trecut a fost managerul mai multor companii printre care cel mai mult a activat in cadrul Grupului de firme AVE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *