Rezultatele activității Poliției Municipiului Zalău, sub conducerea comandantului Crăciun Stelian

În ultima perioadă, 31 martie-7 aprilie a.c., polițiștii din Zalău au acționat, în municipiului Zalău, în scopul asigurării climatului de siguranță civică, ordinii și liniștii publice, siguranţa traficului rutier și pentru prevenirea faptelor antisociale.

Poliția Municipiului Zalău este condusă de comandatul Crăciun Stelian și ajutat de cei doi adjuncți – Rolnic Călin Ionuț și Pencu Violeta. 

Astfel, poliţiştii de la structurile de ordine publică, rutieră şi structura de investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău și a Secției 1 Poliție Rurală Zalău, au desfăşurat activităţi de combatere a faptelor antisociale şi de impunere a legii.

Poliţiştii au aplicat 697 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 547 la regimul circulaţiei rutiere, 140 pentru nerespectarea prevederilor privind ordinea și siguranța publică, iar diferenţa au fost aplicate la alte acte normative.

La regimul circulației rutiere, sancțiuniile contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului de viteză, traversarea neregulamentară a pietonilor, dar și neacordarea priorității de trecere.

Pe lângă sancţiunile aplicate la regimul circulaţiei rutiere, poliţiştii au reţinut 25 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce și 3 certificate de înmatriculare.

Totodată, în urma investigațiilor de specialitate, polițiștii au soluționat 47 de dosare penale, pe care le-au înaintat unității de parchet cu propuneri legale.

Având în vedere importanța siguranței cetățenilor, subliniem faptul că fiecare persoană trebuie să conștietizeze că respectarea legii nu e este o opțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *