Doctorul Mihai Iuhas, salvatorul mamei consilierului județean Gheorghe Ardelean

Unul dintre cei mai buni medici de Urgență, doctorul Mihai Iuhas – șeful Unității de Primiri Urgențe Zalău – a fost din nou la înâlțime, reușind – ca de atâtea ori – să o salveze de la moarte pe mama consilierului județean Gheorghe Ardelean.

A fost o intervenție de urgență, iar procedura a fost una care nu este la îndemâna oricărui medic. Pentru a reuși o astfel de intervenție trebuie să ai medicina în sânge, cum s-ar zice.

Sălăjenii se pot mândri că îl avem aici la Zalău pe unul dintre cei mai buni medici de Urgență, dr. Mihai Iuhas, omul care atunci când este solicitat să intervină salvează vieți.

De bucuria faptului că mama lui a fost salvată, consilierul județean Gheorghe Ardelean a ținut să-i mulțumească în mod special atât lui dr. Mihai Iuhas, doctoriței Demle Adriana, cât și întregului colectiv de medici, asistenți medicali, angajați din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.


PROFESIONALISM – acesta este cuvântul care îl definește pe Dr. Mihai Iuhas – șeful UPU SMURD Zalău. Nu de puține ori ni s-a confirmat că în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău lucrează oameni de seamă, doctori adevărați care zilnic fac minuni. 

O minune mi s-a întâmplat și mie în urmă cu câteva zile, când mama mea în vârstă de 86 de ani, a trecut pragul Urgenței. Credeam că nu o voi mai vedea vreodată în viață . . . dat fiind diagnosticul de EMBOLIE PULMONARĂ.

Am apreciat enorm faptul că simțul resposabilității, alături de cunoașterea perfectă a tuturor procedurilor medicale realizate de către doctorul Mihai Iuhas a făcut ca totul să se întâmple foarte repede și în siguranță. Doctorul Mihai Iuhas a rezolvat cu succes acest caz deosebit de grav, dat fiind și vârsta înaintată a mamei mele. 

Pe lângă profesionalismul întregului colectiv UPU SMURD Zalău, pe care doctorul Mihai Iuhas îl coordonează cu atâta dăruire de câțiva ani buni, am găsit acolo BUNĂTATE și PROMPTITUDINE la fiecare cadru medical. Mulțumesc de asemenea și doamnei doctor cardiolog Demle Adriana-Cristina, pentru tot ce a făcut în acele momente grele prin care a trecut mama mea. 

Deși încercările vieții sunt multe, mă bucur că avem în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău medici cu care ne mândrim în fiecare zi.

 În calitatea mea de consilier județean, nu pot decât să le transmit RESPECTUL și RECUNOȘTINȚA MEA!”, semnează Gheorghe Ardelean, consilier județean.

One thought on “Doctorul Mihai Iuhas, salvatorul mamei consilierului județean Gheorghe Ardelean

  1. Mă bucur mult pentru asemenea vești minunate, mai ales că dr. Mihai Iuhas este din familia noastră ❤️ Asta înseamnă vocație! Felicitări, nepoate! Ne mândrim cu tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *