Doi hoți din Ip și Halmășd prinși de polițiștii sălăjeni

Doi bărbaţi, din judeţul Sălaj, bănuţi de comiterea unor furturi din locuinţă, respectiv dintr-un lăcaş de cult, au fost identificaţi şi prinşi, zilele trecute, de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău. Într-un caz, prejudiciul a fost recuperat integral, iar în cel de-al doilea caz a fost recuperat peste 50 %.

La data de 20 martie a.c., ora 14.35, Poliţia fost sesizată de către un bărbat despre faptul că o persoană necunoscută a sustras banii din cutia milei, dintr-un lăcaş de cult, după care a fugit.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău au acţionat cu operativitate, iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată în scurt timp de la sesizare.

Este vorba despre un tânăr, de 23 de ani, din comuna Ip.

Prejudiciul, în valoare de 554 de lei, a fost recuperat.

O zi mai târziu (21 martie a.c.), poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea unui furt dintr-o locuinţă, din comuna Halmăşd.

Din cercetări a reieşit că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Halmăşd, ar fi pătruns, în perioada 18-19 martie a.c., într-o locuinţă, de unde a sustras mai multe bunuri (aspirator, articole de îmbrăcăminte etc.), cauzând un prejudiciu de aproximativ 10000 de lei.

Din prejudiciul cauzat a fost recuperat peste 50 %.

În ambele situaţii, cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *