La 52 de ani cercetat penal pentru că a condus cu permisul suspendat

Poliţiştii Biroului Rutier au depistat, luni, un bărbat din Zalău care circula pe strada 22 Decembrie 1989, deşi avea permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 martie a.c., ora 10.10, poliţiştii Biroului Rutier au oprit, pentru control, pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Zalău, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Zalău.

Din verificările efectuate a reieşit că şoferul avea permisul de conducere reţinut, în vederea suspendării, pentru depăşire neregulamentară.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat, ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prevăzută de articolul 335 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *