DSVSA Sălaj a dat amenzi și a confiscat 316 kg de carne în perioada premergătoare Paștelor Ortodoxe

Inspectorii DSVSA Sălaj sunt în permanență la datorie pentru a asigura sănătatea cetățenilor, dar și pentru a verifica starea produselor de orine animală și non-animală din comerț.

În perioada premergătoare a Sărbătorilor Pascale inspectorii sanitari-veterinari au constatat deficiențe, s-au încălcat normele sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor cu privire la depozitarea necorespunzătoare, inscripționarea necorespunzătoare a produselor, nerespectarea stării tehnice prevăzută de producător, fapt care a condus la confiscarea unei cantități de 316 kg de carne și preparate din carne. Totodată au fost aplicate patru amenzi în valoare de 41.200 lei.

„Atunci când se constată neconformități cu siguranță inspectorii DSVSA Sălaj i-au măsurile care se impun și suntem în permanență în teritoriu ca să observăm anumite aspecte. Totodată îi rog pe cei care constată nereguli să sesizeze DSVSA Sălaj pentru a se lua de urgență măsurile necesare pentru a nu ajunge pe masa cetățenilor produse neconforme și care ar putea să le provoace diverse afecțiuni”, a transmis directorul executiv al DSVSA Sălaj, dr. Mircea Martin. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *