VIDEO| Tadici s-a dezlănțuit! Antrenorul HC Zalău a răbufnit după victoria cu Cisnădie

S-A DEZLĂNȚUIT ! UN NOU ATAC al lui Gheorghe Tadici, după succesul de joi al Zalăului în fața Măgurii Cisnădie, cu trimitere către echipele care au bugete generoase finanțate din bani publici.
„Sunt cluburi mari, și la Timișoara, și la Bacău, și foste campioane, care au retrogradat la un moment dat și nici nu au mai apărut. Noi avem 40 de ani în prima ligă, avem 2 finale de cupe europene, de 8 ori semifinale, avem 3 titluri de campioană, cupe ale României și 11 poziții pe podium. Le recomand la domnii ăștia care au impresia că dacă consumă banul public de ordinul milioanelor și sunt cu salarii de 5000, 6000, 7000, 10000 de euro: să pună mâna să muncească și probabil dacă se vor mai naște odată, vor face ca mine, pentru că în viața asta nu au cum, că or fi ei de la Bistrița, Buzău, Brașov, Brăila sau Cisnădie, sau de oriunde că nu are importanță.
Așa că să-și vadă de treabă cum antrenează pe mulți bani publici…Eu i-aș da afară imediat, la ce prezintă când cheltuie milioane de euro. Noi Zalăul, avem cel mai mic buget din ultimii ani de zile din Liga Națională, așa că nu există termeni de comparație. Ei au tot feluri de conducători, în general de mandat politic, care se știe bine ce se întâmplă…Până când intră odată curtea de conturi în ei…când va intra curtea de conturi în ei să vedeți cum se sparge buba și nu numai, sunt și alte probleme.
Așteptăm Adunarea Generală de săptămâna viitoare, să vedem ce strategie va face FRH pentru perioada următoare, vom vedea care va fi alesul în CA…sper să fie cel care merită. Și vreau să le mai spun ceva: când ei vor avea 8 mandate de prezență în CA, cu cele mai mule voturi într-o Adunare Generală de alegeri, atunci să vorbească. Cred că nu se naște nici persoana respectivă”, a declarat Gheorghe Tadici la finalul jocului dintre HC Zalău și Măgura Cisnădie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *