Echipa condusă de Crecan Daniel a bătut la scor Generația 94, la minifotbal

Spectacol fotbalistic la Jibou. Una dintre cele mai bune echipe de minifotbal  din oraș – echipa „Generația 94” condusă de Ortelecan Vlad a pierdut duelul suprem în fața echipei lui Crecan Daniel – „Zidul Chinezesc”.

Considerată cea mai bună echipă de minifotbal din Jibou, Generația 94 a pierdut la diferență mare în fața echipei „Zidul Chinezesc”, condusă de Crecan Daniel, cu scorul final 7-4.

Pintea Rareș de la Generația 94 a făcut „greșeala” să-l provoace pe Crecan Daniel la un meci de minifotbal, însă rezultatul a fost o mare surpriză, echipa „Zidul Chinezesc” a câștigat la scor și este noul lider al minifotbalului din Jibou.

Daniel Crecan – liderul echipei Zidul Chinezesc a deschis scorul în primele 30 de secunde din joc, printr-o acțiune care a luat prin surprindere echipa adversă. Meciul a decurs în favoarea echipei conduse de Crecan Daniel, iar scorul final a fost 7-4.

Jucătorul meciului a fost declarat Flaviu Porumb care a reușit mai multe faze, driblinguri spectaculoase, dar și să marcheze de 3 ori.

„Adversarilor le doresc sărbători fericite și îi aștept să revină pe teren cu jucători mai buni. Cu această victorie echipa condusă de mine – Zidul Chinezesc este noua campioană a minifotbalului din Jibou”, declară liderul echipei Crecan Daniel. 

Jucători Generația 94: conducător Ortelecan Vlad, Pop Adrian, Pintea Rareș, Brândușe Mihai, Tibi, Bogdan, portar Alexandru Pop.

Jucători Zidul Chinezesc: conducător Crecan Daniel, Birta Răzvan, Florin Porumb, Țurcaș Cristian, Cimba Tibi, portar Alin Bande.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *