Elevi de la Școala Gimnazial Corneliu Coposu în vizită la Consiliul Județean Sălaj

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, i-a întâmpinat astăzi, 27 februarie, pe elevii clasei a VII-a B, de la Scoala Gimnaziala „Corneliu Coposu” din Zalău, însoțiți de dirigintele Viorel Jurcă. Vizita face parte din Programul ”Școala altfel”, în cadrul căruia tinerii vizitează instituțiile statului, mediul antreprenorial și liceele din județ și sunt familiarizați cu activitatea acestora pentru o mai bună orientare școlară și profesională.

💬 Elevii au intrat într-un dialog interactiv cu președintele Dinu Iancu-Sălăjanu și cu secretarul general al județului, Cosmin-Radu Vlaicu, găsind răspunsuri adecvate la curiozitățile legate de activitatea instituției.
🎒 Școlarii au avut parte de o incursiune în istoria Sălajului și de o prezentare a personalităților marcante ale județului: Simion Bărnuțiu, Wesselenyi Miklos, George Pop de Băsești, Iuliu Maniu și Corneliu Coposu. De asemenea, au descoperit informații despre trecutul clădirii care găzduiește în prezent sediul Consiliului Județean – o fostă cazarmă militară a unui batalion de vânători de munte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *