Elicopterul SMURD Jibou a intervenit la un accident teribil în Satu Mare

 


Accident teribil la ieșirea din localitatea Săcășeni spre localitatea Supur. Totul s-a întâmplat ieri după-masă, 11 iulie,  atunci când două autoturisme au intrat în coliziune frontală, în circumstanțe încă neclare. Unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe partea carosabilă, al doilea a ajuns pe spațiul verde. Două persoane au fost transportate la spital.

Conform informațiilor PresaSM, șoferița ar fi pierdut controlul volanului și ar fi pătruns cu mașina pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat.

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut marți după masa, în jurul orei 19:00, la ieșirea din localitatea Săcășeni spre Supur. Potrivit primelor informații, este vorba despre o coliziune între două automobile, una dintre mașini ajungând în afara părții carosabile.

La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Punctului de Lucru Tășnad cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanța SMURD. În sprijin a fost solicitat și echipajul medical de pe elicopterul SMURD Jibou.

În urma coliziunii, șoferul mașinii care a ajuns în afara părții carosabile a rămas încarcerat. Victima, o persoană de sex feminin, conștientă și cooperanta, a fost extrasă din mașină de către echipajul de descarcerare.

Ulterior, după primirea îngrijirilor medicale la fața locului, aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare cu elicopterul Smurd pentru investigații suplimentare.

Cealaltă persoană implicată în accident a fost transportată cu ajutorul ambulanței SMURD. Pompierii acționează în continuare pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Cercetările cu privire la cauzele care au dus la producerea accidentului rutier sunt în desfășurare. Polițiștii fac măsurători pentru a afla cum anume s-a ajuns la coliziunea dintre cele două automobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *