Europarlamentarul Cristian Terheș: PE votează o lege pentru sărăcirea populației

 


Potrivit europarlamentarului Cristian Terheș, Parlamentul European adoptă Nature Restoration Law, adică o lege care va duce la sărăcirea populației și la scumpirea mâncării sau a energiei.

„Legea neomarxistă Nature Restoration Law (Legea privind refacerea naturii) a trecut la limită și cu votul europarlamentarilor români

Pe data de 12.07.2023 Nature Restoration Law, o propunere ce face parte din pachetul Green Deal promovat de Ursula von der Leyen și Frans Timmermans, a fost supusă la vot în plenul Parlamentului European, această propunere de lege fiind adoptată cu 336 de voturi pentru, 300 împotrivă și 13 abțineri.

Cum am explicat înainte de vot, această propunere de lege dacă va fi implementată va conduce la sărăcirea populației, scumpirea mâncării și electricității și condamnarea țărilor din UE la subdezvoltare.
https://www.facebook.com/CristianVTerhes/posts/pfbid0zr1X2PdZoyaaMWwsNaKaGjRxMS38ddV9KvCGDXuXHWdCqfxW1PA4MYoxAnX53hbbl

La proiectul inițial venit de la Comisia Europeana s-au făcut mai multe amendamente, pentru a mai curăța textul de nenorociri, amendamente care unele au trecut, altele au căzut.

Prima data s-a votat un amendament de respingere a întregii propuneri, care a căzut la un vot foarte strâns: 312 pentru, 324 împotrivă, 12 abțineri. Vedeți rezultatele pe țări și grupuri în imaginea 1.

În imaginea 2 vedeți votul dat de către români pe acest amendament de respingere a propunerii.

La votul final pe propunere, după ce au trecut sau căzut o serie de amendamente, proiectul a trecut cu 336 voturi pentru, 300 împotrivă și 13 abțineri. Vedeți rezultatele pe țări și grupuri în imaginea 3.

În imaginea 4 vedeți votul final dat pe această propunere de către europarlamentarii români.

Această propunere va intra acum în negocieri interinstituționale (așa numitul trilog), după care textul va reveni în Parlament.

Două concluzii simple:

1. Rezultatul votului vă arăta de ce fiecare vot e important și contează. Soarta noastră, a tuturor, depinde uneori de votul câtorva persoane. Au fost amendamente care au căzut și la un vot.

2. Europarlamentarii români din S&D și Renew puteau vota pentru țară, fermieri și cetățeni, însă au votat cum le-a comandat Ursula von der Leyen și Frans Timmermans”, transmite europarlamentarul CristianTerheș. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *