Eliza Morar, soția atacantului de la Gaz Metan, a licitat un tricou cu 450 euro pentru Anda Ciobanu

Tânăra zălăuancă Anda Ciobanu în vârstă de 31 de ani și mamă a doi copii a primit recent o veste năucitoare din partea medicilor – suferă de o boală cumplită CANCER.

Cu toții știm că de această boală se vindecă puțini oameni, dar medicina din secolul 21 oferă totuși o speranță. Costurile cu tratamentul, dar și intervenția chirurgicală programată în luna ianuarie depășesc 50.000 de euro, o sumă colosală.

În acest sens, prietenii, apropiații și oameni cu inimă mare din comunitate au demarat o amplă campanie de strângere de fonduri cu speranța ca viața Andei să fie salvată și să poată avea șansa de operația programată în ianuarie.

Sălăjenii au creat invlusiv un grup unde sunt licitate tot felul de obiecte, haine, etc. iar banii sunt direcționați în contul Andei Ciobanu.

Așa a făcut și soția atacantului sălăjean Vlad Morar, care în acest weekend a licitat un tricou cu care a marcat împtoriva Rapidului. Licitația caritabilă pornită de Eliza Morar a adus în contul Andei Ciobanu frumoasa sumă de 450 de euro.

„Licitez tricoul atacantului Vlad Morar cu care a înscris împotriva FC RAPID BUCUREȘTI. Preț de pornire 200 de lei👑Banii în contul Andei Ciobanu”, a fost gestul nobil făcut de soția atacantului sălăjean, Eliza Morar.

Tricoul atacantului Vlad Morar a fost adjudecat de zălăuanul Adrian Buda cu 250 de euro, însă un alt zălăuan stabilit în Spania, Andrei Petrusan, a oferit 200 de euro și a transferat banii în contul Andei Ciobanu, chiar dacă nu și-a adjudecat tricoul lui Morar. 

Un alt zălăuan, Marius Pop, a scos la licitație tricoul fostului atacant de la Steaua – Filipe Teixeira, care a fost adjudecat de un microbist cu 600 de lei, bani care au ajuns tot în contul Andei Ciobanu.

O putem sustine pe Anda cu donatii in conturile de mai jos:

➡️ RO70BREL0005501088820100

Titular: Anda Ciobanu –> cont în lei

➡️ LT573250014975253445

Titular: Anda Ciobanu –> cont în euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.