Europarlamentarul Cristian Terheș acuză Parlamentul European că promovează legi nocive, care distrug economia și duc la sărăcirea populației

M

Azi, 08.06.2022, se vor vota in Parlamentul European cele mai nocive initiative ce vor duce la distrugerea economica a UE si la saracirea populatiei in masa, semnalează europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD.

Este vorba despre 3 initiative de implementare a „cotelor” de carbon impuse, pentru moment, diferitelor sectoare economice.

UPDATE – VIDEO! Terheș anunță o primă victorie de etapă. Lupta continuă

„Spun „pentru moment”, deoarece urmatorul pas va fi sa fie impuse si oamenilor, dar pentru asta vor avea nevoie de identitatea digitala.

„Emisiile [de carbon] trebuie sa aiba un pret care sa ne schimbe comportamentul”*, a spus Ursula von der Leyen in 2019, cand era candidata pentru presedintia Comisiei Europene.

Scopul acestor politici publice nu a fost de scadere a emisiilor de carbon (o utopie), ci de control a populatiei.

Acum se voteaza crearea sistemului pentru cotele de emisii de carbon, ceea ce va duce la explodarea preturilor, facand orice produs sau serviciu din UE necompetitiv pe piata mondiala.

Eu voi vota CONTRA pe linie. Problema este ca, de cand s-a revenit la votul in Plen, foarte putine dintre voturi sunt RCV (Roll Call Vote), adica sa se contorizeze nominal cum a votat fiecare europarlamentar. In cele mai multe dintre cazuri voturile se fac prin ridicarea de mana, la gramada, iar presedintele de sedinta apreciaza „la ochi”, de partea cui sunt mai multe voturi: pro, contra sau abtineri. Daca din sala se striga „check” de mai multi europarlamentari, presedintele de sedinta poate cere vot uninominal, daca nu… ramane cum a apreciat el.

Acestea sunt voturi cu impact major pentru noi si generatiile ce vin dupa noi, motiv pentru care ar trebui ca votul pe fiecare articol sau amendament sa fie uninominal, ca voi sa stiti cum a votat fiecare europarlamentar.

Oricum, voturile finale pe cele 3 proiecte sunt RCV, asa ca veti putea vedea cum a votat fiecare pe propunerile finale.

Certificatul Verde Digital a fost doar pregatirea pentru ce va veni cu aceste cote de carbon.

* – „Emissions must have a price that changes our behaviour” (Ursula von der Leyen, 2019)”, transmite europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *