Europarlamentarul Cristian Terheș, despre pericolul introducerii Identității Digitale: „Vor să controleze populația”

Europarlamentarul Cristian Terheș continuă seria avertismentelor asupra lucrurilor dubioase ce au loc la nivel european. De această dată, politicianul arată prin intermediul rețelelor sociale cum se introduce prin vot netransparent Identitatea Digitală Europeană (eID) pentru a verifica vârsta pe internet.

Cristian Terheș spune că acesta e un nou pas spre monitorizarea activității online.

”Țineți minte ce vă spuneam de doi ani de zile, că de fapt acesta este obiectivul acestei identități digitale? Au numit-o eID. Tot ce v-am spus, oameni buni, unii au spus că sunt conspirații, dar nu sunt conspirații. Sunt aici, între ei, și știu exact ce fac. Deci acest vot va fi fără cartelă. O să vedeți cum se ridică mâna și nu o să rămână în istorie nici o dovadă de care cum a votat.  Prin acestea se introduce această identitate digitală pentru diverse scopuri.

Acum votăm altceva. Deci stânga a votat să nu recunoască că în Afganistan talibanii omoară creștinii. Incredibil!

Deci se creează din 2024 un standard de verificare a vârstei online. Păi cum te poate verifica online? Numai dacă nu îți pui identitatea online, digitală, undeva. Asta înseamnă să aibă fiecare un număr de identificare ca să te poată identifica, nu autentifica. Deci să te poată ști de înainte de a intra pe internet cine ești tu. Ce vârstă ai, câți ani ai, de unde ești și dacă poți intra pe internet. Pe ideea că vor proteja minorii. Dar de fapt nu vor să protejeze minorii, vor să ne controleze pe noi. Că dacă ar fi să protejeze minorii, ar sancționa pedofilia. Ceea ce nu mai fac. Vor să reducă și vârsta de consimțământ sexual, chiar să o și elimine.

Marea majoritate a Parlamentului habar nu are ce votează. Votează cu mâna ca oile, după ordin.

Tot ceea ce am spus de 2 ani, 3 ani de zile, de când lucrez pe acest dosar, uite, se împlinește acum. Singurul mod prin care putem să îi oprim pe acești tirani este să avem în Parlament cât mai mulți patrioți, ca să putem opri prin vot nebunia asta și implementarea lor. Și dacă se poate, chiar abrogarea acestor nereguli”, spune europarlamentarul Cristian Terheș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *