Europarlamentarul Cristian Terheș participă la Madrid, la Formul european pentru viață

In perioada 17-18 decembrie 2021 europarlamentarul sălăjean Cristian Terheș este la Madrid, unde are intalniri cu oficiali spanioli si particip ca vorbitor la prima editie a „Forumului european pentru viata”, conferinta organizata de partidul spaniol VOX, sub auspiciile Grupului ECR din Parlamentul European.

Pe data de 17 decembrie eurodeputatul Terheș a fost invitat in Congresul Spaniei (echivalentul Camerei Deputatilor), unde a avut o serie de intalniri cu deputati spanioli, ocazie cu care a discutat inclusiv despre chestiuni ce privesc comunitatea romaneasca din Spania.

„Seara am avut o cina cu deputati si intelectuali de marca spanioli, unde am vorbit despre ce se intampla in Europa si ce trebuie facut pentru a salva societatea vestica”, transmite Terheș.

Pe data de 18 decembrie liderul PNȚCD participă ca invitat si vorbitor la prima editie a „European Forum for Life”, unde va vorbi despre ce strategie se poate implementa pentru a apara viata in Europa.

„Miscarea conservatoare creste peste tot in Europa, tot mai multi europeni fiind constienti de amenintarea la care sunt expusi de catre birocratia nealeasa de la Bruxelles”, explica eurodeputatul Terheș.

Pe data de 19 decembrie Cristian Terheș va fi la Bruxelles la „Marsul pentru libertate”, actul 3. Protestul incepe de la ora 13:00, de la Gara de Nord,unde îi așteaptă pe toti romanii din zona sa își apare drepturile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *