Organizația de Femei a UDMR Sălaj distribuie sute de pachete cu alimente persoanelor vârstnice

La inițiativa Organizației de Femei UDMR Sălaj au fost pregătite câteva sute de pachete cadou pentru persoanele vârstnice din județul Sălaj. Este o acțiune de suflet a organizației UDMR prin care își exprimăm dragostea, prețuirea și respectul față de părinții și bunicii noștri.

Una dintre principalele preocupări ale organizației de femei este reprezentată de persoanele în vârstă. Toată lumea are sau a avut cândva o rudă în vârstă, iar această acțiune s-a născut din respect și dragoste pentru ei, cu scopul de a le oferi atenție, cadouri, timp împreună și timp pentru ei înainte de sărbători. În Zalău campania a debutat ieri, 17 decembrie, și vor fi distribuite peste 200 de pachete.

Cadrele didactice, părinții și copiii au jucat un rol major în această nobilă inițiativă, contribuind cu propriile pachete de dragoste la această mișcare, care a ajuns să devină o inițiativă la nivelul întregului județ.

În timpul săptămânii, a fost organizată o colectă în toate școlile maghiare din Zalău, iar la mijlocul săptămânii, cutiile de colete pline până la refuz cu alimente neperisabile au dovedit că această inițiativă generoasă a avut un răspuns pozitiv, care ar trebui și va continua în viitor prin diverse evenimente organizate de membrii organizației de femei.

Săptămâna viitoare, îngerul îi va vizita și pe pensionarii care locuiesc în alte comune din județ, aducând puțină căldură, veselie și lumină în viața lor. Inițiativa din acest an a fost posibilă și de succes cu sprijinul organizației județene și a organizației locale, cu contribuția profesorilor, elevilor și a persoanelor fizice din școlile maghiare. Împreună, au demonstrat că, lucrând împreună, ascultându-se unii pe alții și cu inima deschisă, este posibil să se obțină rezultate și să se aducă căldură în sute de case mici.

„Aduc calde mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în această activitate: organizației UDMR Sălaj și tuturor organizațiilor locale, profesorilor, elevilor și părinților mărinimoși, persoanelor fizice și firmelor. Cu ajutorul lor vom reuși să aducem bucurie și lumină în sufletul celor care merită pe deplin toată dragostea noastră”, a transmis senatoarea UDMR, Irina Kovacs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *