Europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD are COVID-19 și se află în izolare

Liderul PNȚCD Sălaj și europarlamentar Cristian Terheș, un luptător pentru libertate în perioada pandemiei COVID-19, a fost diagnosticat cu CORONAVIRUS.

Eurodeputatul Terheș se află în izolare la domiciliu și spune că are simptome ușoare: o tusă seacă foarte rară. Starea de sănătate este general bună însă preventiv europarlamentarul Cristian Terheș se află sub tratament.

„Sambata seara, 29 ianuarie, am fost detectat ca am Covid, astfel ca sunt in izolare pentru 10 zile (cei vaccinati sunt izolati 5 zile).

In afara de o tusa seaca foarte rara (asta nu e de la Covid), nu am nici un simptom. Nu mi-am pierdut gustul sau mirosul, nu ma dor muschii (cum m-au durut data trecuta, in noiembrie 2020) si nu am stare de oboseala. Am intrat, insa, preventiv pe tratament, cum ar fi Ivermectina, Arbidol, antibiotice, vitamine etc.

M-am testat preventiv pentru ca, de duminica trecuta, am fost zilnic la bolnavii cu Covid, unde am stat 4-6 ore. M-am mai testat in timpul saptamanii si nu am avut nimic.

Experienta intre bolnavii cu Covid a fost extrem de inaltatoare. O sa va spun despre ea”, a transmis europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *