Primăria Șimleu închide accesul la pasarela pietonală dintre Cuza Vodă și DN1H

📢 Începând cu data de 2 februarie a.c, pentru o perioadă de maximum 4 săptămâni, va fi închisă pasarela pietonală care face legătura între Strada Cuza Vodă și DN1H (centură).

🚧 În urma depistării unor avarii la structura de rezistență a podului pietonal care face legătura între DN1H și Strada Cuza Vodă, s-a stabilit închiderea acestuia pentru reparații și consolidare, lucrări care nu pot fi efectuate altfel, decât prin oprirea traficului pietonal.

🚷 Știm cât de importantă este această pasarelă și că va fi un disconfort pentru locuitorii din cartierul Brădet, mai ales pentru elevii care merg zilnic la școală, drept urmare, am impus constructorului să respecte termenul limită al lucrărilor. Avem nevoie de obiective solide și sigure și facem acest efort pentru că nu dorim să punem in pericol siguranța niciunui trecător.

🚸 Pentru accesul în zona centrală a orașului, pietonii vor putea folosi celelalte două pasarele: de pe Strada Nicolae Bălcescu, respectiv de pe Strada Mioriței.

🦺 Menționăm că podul pietonal de pe Strada Cuza Vodă, va rămâne închis timp de 4 săptămâni, începând de miercuri, 2 februarie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *