Europarlamentarul Terheș acuză: Ursula tace când vedem peste tot în UE protestatari pașnici abuzați și bătuți cu bestialitate de poliție ori pe care sunt asmutiți câini de luptă

Sub Ursula von der Leyen UE face tranzitia de la democratie la tiranie, am explicat intr-o conferinta de presa in Parlamentul European pe data de 13 ianuarie 2022.

In august 2020, cand protestatarii din Belarus au fost atacati si batuti de politie, Ursula a dat un comunicat spunand ca e inadmisibil ca protestatari pasnici sa fie batuti si agresati de politie.

Acum, insa, cand vedem peste tot in UE protestatari pasnici abuzati si batuti cu bestialitate de politie, ori pe care sunt asmutiti caini de lupta, cum s-a intamplat in Amsterdam pe 2 ianuarie, Ursula tace, afirmă pe Facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

Avem obligatia de a ne lupta pentru restaurarea democratiei si respectului pentru drepturile omului in UE si, implicit, in Romania. Solutia de a opri aceasta tiranie este CIVICA, adica proteste si alte actiuni civice si legale, si POLITICA, respectiv candidatii de la partidele care au sustinut aceste abuzuri sa nu mai fie votati in nici o functie publica pe viitor, mai afirmă Terheș.

One thought on “Europarlamentarul Terheș acuză: Ursula tace când vedem peste tot în UE protestatari pașnici abuzați și bătuți cu bestialitate de poliție ori pe care sunt asmutiți câini de luptă

  1. Felicitări domnule Terheș!Din păcate nu beneficiați de prea mult sprijin pentru a opri abuzurile acestei „crăiese”naziste și „mica”ei clică cu înclinații aberante!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *