EXCLUSIV! Cine este agresorul Calotă Răzvan și tânăra Denisa pe care a băgat-o în spital

Agresorul Calotă Răzvan Marcel care a bătut-o cu sălbăticie pe iubita lui de doar 20 de ani Denisa și se află internată în spital cu multiple traumatisme la față și cap, se zbate între viață și moarte, fiind internată pe secția Terapie Intensivă unde este intubată și ventilantă mecanic. Doar aparatele o mai țin în viață în acest moment, medicii fiind rezervați cu privire la șansele pe care le mai are Denisa de a-și revenii.

Practic Denisa Lidia Câmpean a fost desfigurată în ultimul hal, are multiple traumatisme pe tot corpul, posibile fracturi costale și se pare că loviturile aplicate de Calotă Răzvan au fost foarte puternice.

Câmpean Lidia Denisa, are 20 de ani și este de loc din satul Solomon, Comuna Gârbou. Potrivit procurorilor Denisa avea o relație de concubinaj cu Calotă Răzvan de aproximativ doi ani de zile. Denisa trăiește doar cu mama ei, iar informații despre tatăl ei nu se cunosc.

Potrivit informațiilor publice pe pagina de Facebook a lui Calotă Răzvan Marcel, acesta are publicate mai multe fotografii cu o altă fată, dar și cu un bebeluș, care pare să fie copilul lui.

În acest moment Calotă Răzvan este reținut și închis în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sălaj.

Azi procurorii l-au dus pe Calotă Răzvan în fața unui judecător de la Tribunalul Sălaj și se așteaptă decizia dacă va fi sau nu arestat preventiv pentru 30 de zile.

Dacă Denisa își va revenii atunci Calotă Răzvan riscă o pedeapsă cu executare de până la 10 ani, dar dacă în cazul în care Denisa moare pe patul de spital pedeapsa pe care Calotă Răzvan o va primii va fi între 10 și 20 de ani închisoare cu executare.

One thought on “EXCLUSIV! Cine este agresorul Calotă Răzvan și tânăra Denisa pe care a băgat-o în spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *