Exemplu concret cum Guvernul PNL-USR+ distruge sectorul privat din Romania

Exemplu concret cum Guvernul PNL-USR+ distruge sectorul privat din Romania.

Europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD a filmat cum afacerile de pe o strada din cartierul Militari (Bucuresti) – Virtutii cu Uverturii -, unde sunt/erau patru shaormerii, cateva gogoserii, fel si fel de mici afaceri, sunt pur si simplu inchise, avand lacate pe usi si obloanele trase.

Am ajuns in zona la ora 18:45, pentru ca vroiam sa-mi iau ceva de mancare, iar in zona stiam ca sunt shaormerii care sunt deschise pana tarziu. In doua shaormerii am mai gasit pe cineva, care fie inchideau, fie curatau, si cu care am putut vorbi.

Desi mai aveau inca carne, au spus ca nu ma pot servi pentru ca nu o pot face dupa ora 18. I-am intrebat ce vor face cu carnea si restul produselor si mi-au spus ca le vor arunca. Cat timp am stat de vorba cu ei au trecut mai multe persoane care au dorit sa cumpere de mancare, dar nu au putut fi serviti din cauza legii aberante introduse de Guvernul PNL-USR+ ca localurile trebuie inchise in week-end la ora 18. Urmariti clipul sa vedeti cu ochii vostri unde duc deciziile aberante ale Guvernului PNL-USR+.

In urmatorul clip voi posta un interviu cu managerul ultimei shaormerii pe care o vedeti in filmare, care se schimba si, vazandu-ma ca filmez, a iesit afara, deoarece a crezut ca sunt de la politie. O sa ascultati de la el durerea unui om care vrea sa munceasca si nu e lasat.

Ieri am postat un clip filmat la Dedulesti (Valcea), unde, la ora 18:20, nu am mai putut fi serviti la terasa, astfel ca am luat mici si carnati la cutie si i-am mancat pe capota masinii, pe marginea drumului.

https://www.facebook.com/CristianVTerhes/posts/804151316876257

Nu doar ca masurile Guvernului PNL-USR+ sunt aberante, dar efectiv distrug mii de afaceri si lasa pe drumuri zeci/sute de mii de oameni. In loc sa lase aceste afaceri deschise, pentru ca statul sa poata lua taxe si impozite de la ele, Guvernul le inchide prin aceste masuri aberante. In acelasi timp, din lipsa banilor la buget, Guvernul se imprumuta cu miliarde de euro la dobanzi astronomice. Un guvernul patriot nu ar putea face asa ceva.

Filmati pe unde vedeti astfel de situatii si faceti-le publice sa le vada lumea.

Voi ce parere aveti despre aceasta masura a Guvernului, de a inchide magazinele si localurile la ora 18?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *