Filmare cu drona de pe lotul Topa Mică – Nădășelu al Autostrăzii Transilvania

Lucrările pe lotul Topa Mică – Nădășelu al Autostrăzii Transilvania avansează în continuare în ritm alert. Stadiul lucrărilor poate fi văzut în câteva imagini video surprinse cu drona.

Ritmul lucrărilor pe Autostrada Transilvania a crescut simțitor în zona localității Topa Mică din județul Cluj încă din luna august.

Lucrările, incluse în PNRR

Lucrările sunt efectuate de grupul UMB al antreprenorului român Dorinel Umbrărersc, fiind vorba în total de 42 de kilometri din Autostrada Transilvania. Acesta este cel mai avansat proiect de autostradă propus către Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), conform unor declarații făcute de ministrul Drulă.

UMB este constructorul care se ocupă și de sectorul Nădășelu-Mihăiești, acolo unde abia în această primăvară s-a emis autorizația de construcție.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii propune finanțarea construcției a 434 de kilometri de autostradă prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Mai exact, este vorba de 324 de kilometri din Autostrada Moldovei (A7), 59 de kilometri din Autostrada Unirii (A8), 9 kilometri din A1 și 42 de kilometri din Autostrada Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *